Kotakokkausta lappilaiskodassa

NP WildFood logo RGB

Tule valmistamaan gourmet-ateria porukalla perinteisessä lappalaisessa kodassa Klubin emäntien avustuksella.

Helekuta-kodan valmiit tulet ja talon emännät ohjaavat vieraansa kotakokkauksen saloihin. Lohi ja muut sesongin kalat kypsyvät kodassa herkullisiksi ruokaelämyksiksi ikiaikaisella kuusamolaisella perinteellä.

Alkuruoaksi valmistamme keittoa tai salaattia ja lisukkeeksi keitämme perunoita. Aterian pääruokana loimuttuu lohi Klubin tapaan. Jälkiruoaksi paistetaan mainiot Köyhät ritarit, jotka tarjotaan metsämarjahillon ja kermavaahdon kera.

Koillismaalainen gourmet-ateria nautitaan kodan lämpimässä tunnelmassa. Lopuksi hörpätään kunnon nokipannukahvit samalla, kun talon emännät kertovat tarinoita paikallisesta ruokakulttuurista, koillismaalaisista tavoista ja arjen elämästä.

Ohjelmaan kuuluu kodan käyttö, raaka-aineet, emäntien opastus ja ohjekirjanen. 
Kesto 3-4 tuntia
Hinta 80 €/hlö, 40 €/lapset 4-10 v. 

Ole hyvä ja ota yhteyttä

Nimi(*)
Pakollinen kenttä

Puhelin(*)
Pakollinen kenttä

Sähköposti(*)
Sähköposti puuttuu tai se on virheellinen

Viesti
Invalid Input

(*)
Invalid Input

  ruka kuusamo wildfood saunasertifikaatti  saunafromfinland  saunatour       q1000 en  northoffinland vaaka oiva