Tilausravintola Klubi
Makumatkan aidon, perinteisen kuusamolaisen ruoan äärelle
Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita. Suussasulavan yksinkertaisella villiruoalla on iso rooli keittiössämme. Se on villiruokakeittiömme salaisuus.
Raaka-
Ehdottoman laadukkaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Klubin ruoasta maistaa sen, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin. Perheemme perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana.
Ruokailut voidaan tarjoilla myös Helekuta-kodassamme (max.15 henkeä) sopimuksen mukaan.
Viihtyisä ja kodikas tunnelma
Luonnon läheisyys ja erämaa luovat erityistä tunnelmaa kaikille juhla- ja yritystilaisuuksille. Herkulliset ateriat voi nauttia viihtyisässä Salissa (75 hlöä), kotoisassa Tuvassa (15 hlöä) tai tunnelmallisessa Kodassa (15 hlöä) avotulen äärellä. Hetkestä ja herkuista mahtuu kerralla nauttimaan 90 henkeä.
- Tilaukset ennakkovarauksella.
- Ravintolassamme, savusaunalla sekä kodalla A-oikeudet.
- Valmistamme kaikki ruoat Hyla-tuotteista.
- Erikoisruokavalioista pyydämme ilmoitusta etukäteen.
- Toimimme myös pitopalveluna, tuomme juhlan ja sen antimet kotiisi.
Klubin special menu
Herkullisen ruoan lisäksi nautitaan yhdessäolosta, tarinoista, musiikista, näyttävästä kattauksesta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.
Helekutan lounas
Jouluillallinen
Perinteinen jouluillallinen Isokenkäisten emäntien salaisten reseptien kätköistä.
Lappi-illallinen
Alueemme omimmat herkut ja pohjoisen puhtaat luonnonantimet – poro, riista, kalat sekä marjat ja sienet maustettuna villiyrteillä – ovat perusta monelle tarjottavalle Lappi-illallisella.
Isokenkäisten glögi ja kupliva
Klubin omaa tuotantoa paikallisista marjoista
Glögi
Klubin omassa glögissä maistat paikalliset kaarnikat ja emäntien rakkaudella luoman oman salaisen reseptin. Nauti kuumana yksin tai yhdessä.
Kupliva
Käytämme ravintolassamme satokauden herkkuja sekä lähiruokaa. Marjoja, sieniä, kalaa, riistaa. Suoraan puhtaasta luonnosta. Maistele rohkeasti ja ota lisää. Vähennetään hävikkiä yhdessä!